Storytelling – Ett korn av sanning

Med roliga och inspirerande övningar dyker vi in i berättarvärlden. Egentligen berättar vi ju hela tiden i vår vardag men under denna kväll bjuder vi in berättandet och lyssnandet på riktigt.

Kursen riktar sig till både dig som vill men lite måste ta sats för att våga komma och till dig som varit med i liknande sammanhang och behöver påfyllning.

 

I tider av förbiflimrande fragment samt komprimerade och allt häftigare upplevelser så är det med viss förundran som vi väntar in varandra under denna kväll. För det är spännande att höra en annan människa berätta och låta bilderna födas både hos den som berättar och hos den som lyssnar.

Med enkla och roliga övningar sätter vi fart på berättarlusten. Vi associerar, skapar stämningar, tar en titt i vårt minnesarkiv, fantiserar och lockar allt vad vi orkar på vårt berättarjag. Och vi säger hej och välkommen när berättarjaget tar till orda med tvekan, med klar stämma, med fniss eller ivrigt snubblande på orden. Men lika mycket som vi välkomnar berättaren så låter vi lyssnaren i oss få utrymme och bli medskapande.

Vi är ingen stor grupp utan som flest 8 deltagare. Vissa övningar gör vi två och två. Varmt välkommen!  Denna berättarkväll skapar vi tillsammans.

 

Kursen är just nu pausad.

 

Kontakt och anmälan

8 + 4 =

Oväntat kul!
På förhållandevis kort tid (2 tim) fick vi göra roliga övningar och ta del av enkla men verksamma verktyg för berättande. Klimatet i den lilla gruppen (4 pers) var öppet och generöst. Så kul för mig som bor långt från Stockholm att kunna vara med via Zoom! I efterhand fick vi också en litteraturlista på böcker om berättande. Jättefin kväll!
Christina Edin 2020

Flockvis med korn av inspiration. Med hjälp av lekfulla berättarövningar i en trygg miljö får du kontakt med din inre röst och fantasi. Här får berättandet blomma ut på olika sätt och det är härligt, roligt och upplyftande. Du går hem med många nya korn till berättelser som vill komma ut.

Liselott Granath 2017

Härlig berättarkväll!

Många lustfyllda övningar och härliga skratt. En inkluderande stämning och en bra lärare ramade in kvällen fint.

Jessica 2016

Share This